عایق مرغداری با استفاده از پلی یورتان
عایق مرغداری

عایق مرغداری با پلی یورتان

یكی از اساسی و مهمترین راههای صرفه جویی در مصرف سوخت در مرغداری ها استفاده از عایق بندی اصولی در ساختمان مرغداری می باشد.عایقبندی در سالنهای باز و بسته یك اصل مهم می باشد. بیشترین اقدامات در مورد عایق بندی سالنهای مرغداری مربوط به سقف سالن می باشد محلی كه در زمستانی باعث اتلاف حرارت زیاد و در تابستان جذب گرمای خورشید را شامل می شود.عایق بندی موجب می شود كه در زمستان بعلت حفظ حرارت داخل سالن باعث ایجاد راندمان بالا و بهبود ضریب تبدیل غذایی گردد و در طول فصول گرم سال بعلت تشعشع حرارت از طریق پوششهای آلومینیومی نتایج بهتری حاصل شود.عایق بندی دامداری با پلی یورتان باعث صرفه جویی در مصرف هزینه ها می شود که این امر موجب محبوبیت فوم پلی اورتان در بین دیگر گزینه های عایق کاری شده است.عایق های پلی یورتان به عنوان عایق حرارتی،عایق برودتی و عایق رطوبتی با استحکام و عمر طولانی جایگزین روش های قدیمی عایق کاری شده اند.

روش های عایق کاری مرغداری

1- روش اسپری

در این روش پس از پاکسازی سطوح و اجرای سند بلاست و پاشش پرایمر, مواد آماده شده جهت اسپری بصورت مایع در سطح پاشید شده که بلافاصله پس از پاشش تبدیل به فوم میگردد . در این حالت سطوح تشکیل شده نامنظم بوده و نیاز به تسطیح در مرحله نهایی دارد. برای رسیدن به ضخامت مورد نیاز پاشش فوم در چند مرحله انجام میشود.ضمناً لازمست تا لایه های نهایی که میتواند از روکش فلزی ، ماستیک یا پوششهای نواری یا الیافی باشند. روی نقاط اسپری شده استفاده نمود که این امور در طولانی کردن عمر نقاط اسپری شده موثر است.

2- روش پیش ساخته

در این روش قطعات بر اساس موقعیت که میتواند از نوع نیم لوله – اسلب تخت یا اسلب با انحنا باشند بر اساس سفارش و در سایز ها و ضخامت های مختلف تولید و بعد از ارسال به محل پروژه توسط گروههای اجرایی، در محل مورد نظر نصب گردند بدیهی است جهت نصب عایقهای پیش ساخته از چسب و ماستیک های مخصوص استفاده میشود و اعمال لایه نهایی روکش نیز در روش پیش ساخته الزامی است.


90% صرفه جویی در مصرف سوخت و انرژی

انجام بیش از 12000 هزار متر عایق مرغداری سپاهان